Uitzonderingen voor afdrukzijde specificeren

U kunt voor specifieke pagina's in de taak verschillende afdrukzijde-instellingen toepassen.
Ga als volgt te werk om de uitzonderingen van de afdrukzijde te specificeren:
  1. Selecteer de doelpagina's in de paginalijst of de doelvellen in Velweergave.
    Opmerking: Als er meerdere pagina's zijn ingesteld om op een vel afgedrukt te worden en u past alleen een uitzondering van de afdrukzijde toe op enkele van deze pagina's, worden de niet-geselecteerde pagina's op een apart vel geplaatst. U kunt het resultaat in de werkruimte bekijken.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de selectie, vervolgens op Afdrukzijde en selecteer Voorzijde (enkelzijdig) of Beide zijden (dubbelzijdig).
    Uitzondering van afdrukzijde instellen

Selecteer de pagina's of vellen om de uitzondering van de afdrukzijde te verwijderen, klik met de rechtermuisknop op de selectie en dan op Afdrukzijde Resetten naar taakinstelling.