De hoofdtoepassing en verwante programma's installeren

U moet de volgende toepassing en verwante programma's installeren om TotalFlow Prep te gebruiken:
  • Hoofdtoepassing

Het basisprogramma voor deze toepassing. Het component Printer Connector wordt ook geïnstalleerd als onderdeel van de installatie van de hoofdtoepassing.

• TotalFlow PDF-stuurprogramma

Het TotalFlow PDF-stuurprogramma is vereist als u Microsoft Office-documenten (Word/Excel/PowerPoint) in combinatie met deze toepassing wilt gebruiken. Wanneer Microsoft Office-documenten in deze toepassing worden geladen, converteert het stuurprogramma de documenten naar PDF-formaat.

Belangrijk:
  • Als Adobe Acrobat (niet inbegrepen) een vereiste is voor uw workflow, moet u ervoor zorgen dat dit programma geïnstalleerd is voordat u deze toepassing installeert.
  • Als u de displaytaal van de toepassing wilt wijzigen nadat deze geïnstalleerd is, moet u de installatie van de toepassing ongedaan maken en opnieuw installeren.
  • Om de versie van het Windows-besturingssysteem van de computer waarop deze toepassing is geïnstalleerd bij te werken, volgt u deze procedure:
    1. Maak de installatie van deze toepassing ongedaan.
    2. Werk de versie van het besturingssysteem bij.
    3. Installeer deze toepassing opnieuw.