Installatie ongedaan maken

Deze procedure gebruikt Windows 10 als voorbeeld. Er zijn mogelijk kleine verschillen met andere versies van Windows.
Belangrijk: Om de installatie van deze toepassing ongedaan te maken, dient u te zijn ingelogd met dezelfde account die is gebruikt tijdens de installatie. De account moet beheerdersrechten hebben.
  1. Zorg ervoor dat de toepassing gesloten is.
  2. Stop de RICOH TotalFlow Prep Service:
    1. Ga naar Bedieningspaneel Systeembeheer en dubbelklik op Services.
    2. Klik met de rechtermuisknop in de lijst met services op RICOH TotalFlow Prep Service en selecteer Stoppen.
  3. Ga terug naar het algemene bedieningspaneel en klik op Programma's en onderdelen.
  4. Klik met de rechtermuisknop op RICOH TotalFlow Prep en klik vervolgens op Verwijderen/Wijzigen.
  5. Klik in het dialoogvenster op Ja om te bevestigen.
    Als het scherm Gebruikersaccountbeheer verschijnt, klikt u op Ja.
  6. Klik in het scherm TotalFlow Prep verwijderen op Installatie ongedaan maken.
  7. Klik op Gereed.