Inserts toevoegen

U kunt inserts voor of na een pagina toevoegen.
Ga als volgt te werk om inserts toe te voegen:
  1. Klik met de rechtermuisknop op de doelpagina in de paginalijst of het doelvel in Velweergave en selecteer Inserts Invoegen vóór... of Inserts Invoegen na....
    Inserts toevoegen

U kunt meerdere doelpagina's of vellen selecteren en er met de rechtermuisknop op klikken.

2. Configureer in het dialoogvenster Inserts toevoegen vóór of Inserts toevoegen na de instellingen die vereist zijn voor de inserts.
    Dialoogvenster Inserts toevoegen vóór

U kunt het papier en de invoerlade instellen, verschillende doelpagina's opgeven en het aantal vellen instellen dat u wilt toevoegen.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

3. Klik op OK.
    Opmerking:
  • U kunt geen inserts voor een voorblad of na een achterblad plaatsen.
  • U kunt geen inserts plaatsen vóór een tussenvoegvel dat aan het begin van een hoofdstuk is gepositioneerd, of na een tussenvoegvel dat aan het einde van een hoofdstuk is gepositioneerd.
  • U kunt geen inserts tussen twee ingevoegde tabbladen plaatsen.
  • U kunt geen inserts toevoegen wanneer de impositie is ingesteld op Boekje of Groeperen - Snelheid.