Overzicht van de browserversie van TotalFlow Prep

U kunt de browserversie van TotalFlow Prep gebruiken om taken van RICOH TotalFlow Production Manager™ of RICOH TotalFlow Print Server te bewerken. Nadat u klaar bent met het bewerken van de taak, kunt u deze opslaan en naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server terugsturen.
Workflow in browserversie
    Opmerking:
  • Zie Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep voor meer informatie.
  • Sommige functies van TotalFlow Prep zijn niet beschikbaar in de browserversie.
  • TotalFlow Production Manager moet op dezelfde computer zijn geïnstalleerd als TotalFlow Prep.