Handmatige uitlijning gebruiken

U kunt als volgt handmatige uitlijning gebruiken:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opruiming.
  2. Klik Opruiming op het paneel Uitlijnen.
    Paneel Uitlijnen
  3. Onder Pagina's selecteert u Alle geldige pagina's, Actieve pagina, Geselecteerde geldige pagina's of Geldige pagina's in stapel op lichttafel.
    • Met Alle geldige pagina's past u de wijzigingen in de uitlijning toe op alle geldige pagina's in de taak.
    • Met Actieve pagina past u de wijzigingen in de uitlijning toe op de actieve pagina. Wanneer deze optie is geselecteerd, wordt de actieve pagina in het blauw gemarkeerd.
    • Met Geselecteerde geldige pagina's past u de wijzigingen in de uitlijning toe op alle geldige pagina's die in de paginalijst zijn geselecteerd. Dit is de standaardinstelling.
    • Met Geldige pagina's in stapel op lichttafel past u de wijzigingen in de uitlijning toe op alle geldige pagina's in de lichttafelstack.
  4. Bij Positie klikt u op Handmatig.
    Uitlijnen-deelvenster - Handmatige uitlijning
  5. Stel de coördinaten x en y in, of klik op de pagina-inhoud en sleep deze naar de werkruimte om het opnieuw te positioneren.
    Wijzigingen worden automatisch toegepast.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.