Vooraf ingestelde tabbladinstellingen beheren

U kunt vooraf ingestelde tabbladinstellingen selecteren, bewerken en verwijderen.
  • Selecteer een vooraf ingestelde tabbladinstelling door op de naam van een vooraf ingestelde instelling in de lijst Vooraf ingestelde tabbladinstelling te klikken.

Lijst met vooraf ingestelde tabbladinstellingen.
  • Klik op pictogram Bewerken, het pictogram Bewerken, om de vooraf ingestelde tabbladinstelling te bewerken. Het dialoogvenster Vooraf ingestelde tabbladinstelling bewerken verschijnt.

• Klik op Verwijderen-pictogram, het pictogram Verwijderen, om de vooraf ingestelde tabbladinstelling te verwijderen.

• Klik op Nieuwe vooraf ingestelde instelling om een nieuwe vooraf ingestelde tabbladinstelling toe te voegen. Het dialoogvenster Vooraf ingestelde tabbladinstelling toevoegen verschijnt.