Een voor-/achterblad aan een boekje toevoegen

U kunt een voor-/achterblad voor een boekje aan een taak toevoegen met een Boekje- of Boekje dubbel-impositie. Het voor-/achterblad wordt om de hele taak gewikkeld en vormt zo het voor- en achterblad.
Ga als volgt te werk om een voor-/achterblad aan een boekje toe te voegen:
  1. Controleer of de impositie is ingesteld op Boekje of Boekje dubbel in het deelvenster Opmaken.
  2. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Voor-/achterbladen.
  3. Geef in het deelvenster Voor-/achterbladen de instellingen op die voor het voor-/achterblad van het boekje vereist zijn.
    Voor-/achterblad van boekje

U kunt het papier en de invoerlade instellen. Ook kunt u opgeven of het voor-/achterblad is voorbedrukt of moet worden bedrukt met taakinhoud. Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.