Het afgedrukte document perforeren

Als uw printer een perforeereenheid heeft, kunt u perforatiegaten in de vellen van een afgedrukt document maken.
Documenten perforeren
Ga als volgt te werk om de perforeeropties op te geven:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Afwerking.
  2. Selecteer in het venster Afwerking een van de perforeeropties, die beschikbaar zijn onder Perforeren.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Verwijzing: Voor meer informatie over de geïnstalleerde finisher, compatibele papiertypen en beschikbare perforatie-instellingen, zie de documentatie van de printer.