Stap 8: Een gebied van een pagina selecteren en verplaatsen

Het paginanummer op pagina "3" bevindt zich op een andere plaats dan de paginanummers op de andere pagina's. In deze stap gaat u het paginanummer naar het midden van de pagina verplaatsen, zodat deze dezelfde locatie heeft als op de andere pagina's.
  1. Selecteer in de paginalijst pagina "3" om deze in de werkruimte weer te geven.
  2. Klik op de werkbalk op Hulpmiddel Gebied verplaatsen-knop, de knop Hulpmiddel Gebied verplaatsen.
  3. Klik op de pagina en versleep de cursor om een selectiegebied aan te maken dat het paginanummer omkadert.
    U kunt de fixeerpunten gebruiken om het geselecteerde gebied te vergroten of te verkleinen.
    Gebied selecteren
  4. Klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde gebied en selecteer Centreren Beide in het menu.
    Geselecteerd gebied centreren
Verwijzing: Voor meer informatie over het selecteren en verplaatsen van een gebied, zie Een geselecteerd gebied verplaatsen.