Geselecteerde pagina's afdrukken

U kunt ervoor kiezen om alleen geselecteerde pagina's van een taak af te drukken.
    Opmerking:
  • Deze optie is beschikbaar wanneer de impositie is ingesteld op Normaal of Groeperen - Uniek.

• Als de doelprinter geen ondersteuning biedt voor geselecteerde pagina's of paginabereiken, is deze functie niet beschikbaar. Zie de documentatie van de printer voor meer informatie over de functies die ondersteund worden.

Ga als volgt te werk om geselecteerde pagina's af te drukken:
  1. Zorg ervoor dat de printer die u wilt gebruiken, geselecteerd is in het printermenu.
    Zie Een printer voor de taak specificeren voor meer informatie.
  2. Selecteer de doelpagina's in de paginalijst of de doelvellen in Velweergave.
    Zie Pagina's en vellen selecteren voor meer informatie.

Als uw selectie ook voorbedrukte vellen zoals een voorbedrukt voor-/achterblad, voorbedrukt tussenvoegvel of ingevoegd tabblad omvat, kan het zijn dat de pagina voor en de pagina na de geselecteerde pagina's ook worden afgedrukt.

3. Klik in de menubalk op Bestand Selectie afdrukken.
    Geselecteerde pagina's afdrukken.
Opmerking: De afdrukfunctie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep. Nadat u klaar bent met het bewerken van een taak, kunt u deze opslaan en naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server terugsturen. Zie Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep voor meer informatie.