Printereigenschappen gebruiken

Afhankelijk van de geselecteerde printer, kunt u een reeks printerspecifieke eigenschappen gebruiken.
Ga als volgt te werk om beschikbare printereigenschappen weer te geven en te selecteren:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Afwerking.
  2. Selecteer in het deelvenster Afwerking een vooraf ingestelde printerinstelling in de lijst Printerfunctie en een waarde in de lijst Functie-optie.