Vooraf ingestelde instellingen exporteren

U kunt geregistreerde vooraf ingestelde instellingen exporteren als RJP-bestanden, zodat ze op een andere computer kunnen worden gebruikt.
    Opmerking:
  • Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.
  • Leesvolgordeprofielen worden niet als onderdeel van de vooraf ingestelde instelling geëxporteerd.
  • De barcodeprofielen en aangepaste markeringen worden niet als onderdeel van de vooraf ingestelde instelling geëxporteerd.
Ga als volgt te werk om een vooraf ingestelde instelling te exporteren:
  1. Klik op de menubalk op het menu Vooraf ingestelde instellingen en selecteer Vooraf ingestelde instellingen beheren.
    Vooraf ingestelde instellingen beheren
      Opmerking:
    • U kunt het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren ook openen vanuit Instellingen Vooraf ingestelde instellingen.

2. Selecteer in het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren de vooraf ingestelde instellingen die u wilt exporteren en klik op de knop Vooraf ingestelde instellingen exporteren.
    Vooraf ingestelde instelling exporteren
  3. Voer in het dialoogvenster Opslaan als een naam in, geef aan waar het geëxporteerde RJP-bestand moet worden opgeslagen en klik op Opslaan.