Een printer voor de taak specificeren

Voor het beste resultaat dient u de printer te selecteren en registreren die u wilt gebruiken om de taak af te drukken, voordat u de start met het bewerken van de taakinstellingen. Als u de printer wijzigt nadat u de papier-, impositie-, afwerkings- of afdrukinstellingen heeft ingesteld, kan het zijn dat u wordt verzocht de opgegeven taakinstellingen aan te passen.
Ga als volgt te werk om een printer voor de taak te specificeren:
  1. Registreer de printer die u wilt gebruiken.
    Zie Printers registreren voor meer informatie.
  2. Klik op de menubalk op het printermenu en selecteer een printer uit de lijst.
    Een printer selecteren

Alleen geregistreerde printers worden in het printerselectiemenu weergegeven.

Opmerking: De functie voor het selecteren van printers is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep. Wanneer u een taak in de browserversie bewerkt, gebruikt TotalFlow Prep de printer die in TotalFlow Production Manager of in TotalFlow Print Server is ingesteld. Zie Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep voor meer informatie.