Een vooraf ingestelde instelling op een taak toepassen

U kunt de instellingen die in een vooraf ingestelde instelling zijn geregistreerd op een open taak toepassen. De huidige taakinstellingen worden bijgewerkt om aan de taakinstellingen te voldoen die in de vooraf ingestelde instelling geregistreerd zijn.
Ga als volgt te werk om een vooraf ingestelde instelling toe te passen:
  1. Maak een taak aan of open een taak.
    Zie Taken voorbereiden voor meer informatie.
  2. Klik op de menubalk op het menu Vooraf ingestelde instellingen en selecteer een van de beschikbare vooraf ingestelde instellingen uit de lijst.
    Vooraf ingestelde instelling toepassen
      Belangrijk:
    • Als u een vooraf ingestelde instelling toepast, overschrijven de instellingen van de vooraf ingestelde instelling alle huidige taakinstellingen, met uitzondering van de printer.

Als bepaalde instellingen in de vooraf ingestelde instelling niet door de huidige printer worden ondersteund, worden deze instellingen niet toegepast. Er wordt een dialoogvenster met een waarschuwing weergegeven met meer informatie over de instellingen die niet worden ondersteund.

De gebruikerscode in de vooraf ingestelde instelling wordt alleen toegepast als de taak nog geen gebruikerscode heeft.

• Als de vooraf ingestelde instelling instellingen voor pagina's, paginabereiken, hoofdstukken of hoofdstukbereiken bevatten die ongeldig zijn voor de huidige taak, dan worden deze instellingen gedeeltelijk toegepast op basis van de in de taak beschikbare pagina's en hoofdstukken.

• Vooraf ingestelde instellingen die instellingen voor afbeeldingsverwerking bevatten, zijn niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.

U kunt de vooraf ingestelde voorbeeldinstelling Automatisch papier gebruiken, om de taak naar de standaardinstellingen te resetten.