Stap 7: Impositie instellen

In deze stap kunt u de impositie-instellingen specificeren.
  1. Klik op Velweergave-knop, de knop Velweergave, en pas het zoomniveau aan om meerdere pagina's in de werkruimte weer te geven.
  2. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opmaken.
    Open het deelvenster Opmaken
  3. Stel de impositie-instellingen in overeenkomstig het type boekje dat u wilt maken:
    • Voor boekje [A]:
      1. Klik op Normaal.

2. Selecteer onder Afdrukzijde de optie Beide zijden (dubbelzijdig), naar links openen.

3. Selecteer onder Schalen de optie Schalen om passend te maken.

Opmaken Dialoogvenster — Normaal
    • Voor boekje [B]:
      1. Klik op Boekje.

2. Controleer of Boekje is geselecteerd onder Boekjestype.

3. Selecteer onder Schalen de optie Schalen om passend te maken.

Opmerking: TotalFlow Prep voegt automatisch blanco pagina's aan de taak toe als het aantal pagina's niet door vier kan worden gedeeld.

Opmaken Dialoogvenster — Boekje
  4. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opmaken om het venster Opmaken te sluiten.
Verwijzing: Voor meer informatie over het opgeven van impositie-instellingen, zie Impositie-instellingen specificeren.
Opmerking: De volgende stappen in de procedure gebruiken boekje [A] voor de afbeeldingen die bij de instructies zijn geleverd.