Een pagina bijsnijden

U kunt een gebied op een of meerdere pagina's bijsnijden met behulp van het Hulpmiddel Bijsnijden.
    Opmerking:
  • Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep als het oorspronkelijke bestandstype Afbeelding-PDF is.

Ga als volgt te werk om een gebied op een pagina bij te snijden:

1. Selecteer de doelpagina in de paginalijst.
    • Om meerdere pagina's te selecteren, houdt u de Ctrl-knop ingedrukt en klikt u op iedere pagina die u wilt selecteren.
    • Om een paginabereik te selecteren, klikt u op de eerste pagina in het bereik en houdt u de Shift-toets ingedrukt terwijl u op de laatste pagina in het bereik klikt.
  2. Klik op de werkbalk op Hulpmiddel Bijsnijden-knop, de knop Hulpmiddel Bijsnijden. De cursor verandert van een pijl in een bijsnijdpictogram.
  3. Klik en versleep een gebied van de pagina. Er verschijnt een blauwe markering rond het geselecteerde gebied met meerdere fixeerpunten.
  4. Gebruik de fixeerpunten om de grootte van het geselecteerde gebied naar wens te wijzigen.
  5. Klik op de rechtermuisknop en selecteer Bijsnijden in het menu.
    Belangrijk: Gebruik Ongedaan maken-knop, de knop Ongedaan maken, om de bijsnijdinstellingen ongedaan te maken. Gebruik Opnieuw uitvoeren-knop, de knop Opnieuw uitvoeren, om de bijsnijdinstellingen opnieuw toe te passen.