Ondersteuning van lang papier instellen

Belangrijk:
  • Lang papier is alleen beschikbaar als de geselecteerde printer lang papier ondersteunt en de SP-modus is ingeschakeld.

• Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger voor informatie over het inschakelen van de SP-modus op uw printer.

Ga als volgt te werk om ondersteuning voor lang papier in te stellen:
  1. Controleer of de printer geconfigureerd is voor lang papier en de SP-modus is ingeschakeld.
  2. Ga naar Instellingen Printerbeheer.
  3. Beweeg op het scherm Printerbeheer over de printer voor lang papier die u als standaardprinter wilt instellen en klik op Als standaard instellen-knop, de knop Als standaard instellen.
    Standaardprinter instellen
  4. Open een taak waarbij de opties voor lang papier gedefinieerd zijn.
    Opmerking: Als de geselecteerde printer geen lang papier ondersteunt of de SP-modus niet is ingeschakeld, wordt een foutmelding weergegeven en wordt de taak automatisch aangepast aan het grootste beschikbare papierformaat.