Objectvolgorde wijzigen

U kunt de volgorde wijzigen van meerdere objecten (tekstvakken, afbeeldingen, of maskers) op een pagina door te kiezen uit de opties in het rechtermuisknop-menu.
Objectvolgorde wijzigen:
  1. Klik op het object om het te selecteren.
  2. Klik op de rechtermuisknop en selecteer Bestelling in het menu.
  3. Geef de objectvolgorde door één van de opties in het menu Bestelling te selecteren:
    • Met Naar voorgrond wordt een object vóór alle andere objecten op de pagina geplaatst.
      Verplaats object naar voorgrond.
    • Met Naar voren wordt een object één laag naar voren geplaatst.
      Verplaats object naar voren.
    • Met Naar achtergrond wordt een object achter alle andere objecten op de pagina geplaatst.
      Verplaats object naar achtergrond.
    • Met Naar achteren wordt een object één laag naar achteren geplaatst.
      Verplaats object naar achteren.