Stap 12: De taak opslaan

In deze stap slaat u de taak op in RJF-indeling. U kunt opgeslagen taken later bewerken of afdrukken.
  1. Selecteer in het menu Bestand de optie Opslaan als.
    Bestand — Opslaan als Menu
  2. Blader in het dialoogvenster Een bestand opslaan naar de map waar u de taak wilt opslaan en open deze. Volg daarna deze stappen:
    1. Voer in het veld Bestandsnaam de Installatiehandleiding in.
    2. Selecteer in de lijst Opslaan als type Ricoh Job Format (*.rjf).
    3. Klik op Opslaan.
    Dialoogvenster Een bestand opslaan
Verwijzing: Voor meer informatie over het opslaan van taken, zie Taken opslaan.