Taken naar TotalFlow Production Manager verzenden

Ga als volgt te werk om een taak naar een workflow te verzenden die in TotalFlow Production Manager is gedefinieerd:
  1. Zorg ervoor dat de workflow die u wilt gebruiken, geselecteerd is in het printermenu.
    Zie Een printer voor de taak specificeren voor meer informatie.
  2. Optioneel: Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Taakset-up en selecteer in de lijst Afdrukmodus een afdrukmodus.
    U kunt bijvoorbeeld Afdruk vasthouden selecteren om het afdrukken van een taak te vertragen, nadat u de taak naar TotalFlow Production Manager heeft verzonden.

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

3. Klik op Afdrukken-knop, de Afdrukken-knop.
    Taken afdrukken

U kunt ook op Bestand Afdrukken in de menubalk klikken om taken af te drukken.

De knop Afdrukken wordt rood (Afdrukken-knop fout) als er een probleem is met de printer of met de taakinstellingen. Als u op de knop klikt, ontvangt u een foutmelding met meer informatie over het probleem.

Opmerking: De afdrukfunctie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep. Nadat u klaar bent met het bewerken van een taak, kunt u deze opslaan en naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server terugsturen. Zie Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep voor meer informatie.