Inhoudsdetectie gebruiken

De functie Detectie van inhoud detecteert de rand van de pagina-inhoud.
Ga als volgt te werk om de functie Detectie van inhoud te gebruiken:
  1. Klik onderin de werkruimte op het pictogram van het menu Inhoudsdetectie, de menuknop Detectie van inhoud. Het menu Detectie van inhoud wordt geopend.
  2. Stel opties in voor Detectie van inhoud.
    Alle pagina-inhoud detecteren detecteert de rand van de inhoud op de gehele pagina. Deze optie is de standaardinstelling. Met Inhoudkader aanmaken kunt u een specifiek gebied op de pagina definiëren om inhoud te detecteren.
    Het menu voor instellingen voor Inhoudsdetectie
  3. Selecteer een sterkteniveau in de lijst Detectiesterkte van inhoud.
    De optie Grof (tekst, sneller) werkt vooral goed voor documenten met niet-opgemaakte tekst. De optie Fijn (afbeelding, langzamer) werkt beter voor het detecteren van inhoud in afbeeldingen.