Verouderde bestanden migreren naar TotalFlow Prep 4.0 of later

Sommige functies en instellingen in oudere bestanden worden niet meer ondersteund vanaf TotalFlow Prep 4.0.
De volgende instellingen en functies moeten opnieuw worden toegepast nadat verouderde bestanden in TotalFlow Prep 4.0 of later zijn geopend:
  • Programma's.

Programma's zijn vanaf TotalFlow Prep 4.0 vervangen door vooraf ingestelde instellingen.

• Impositie per hoofdstuk.

• De back-up- en herstelfunctie is niet beschikbaar in TotalFlow Prep 4.0 of later. De back-up van TotalFlow Prep 3.1 kan niet worden hersteld.

• De basisscaneigenschappen worden niet ondersteund in TotalFlow Prep 4.0 of later en worden niet gemigreerd.

De volgende tabbladinstellingen en -functies moeten opnieuw worden toegepast nadat verouderde bestanden in TotalFlow Prep 4.0 of later zijn geopend:

• Hoofdstuknummers en hoofdstuknamen op tabs.

• De willekeurige volgorde voor tabbladen wordt geconverteerd in de volgorde Normaal (1-2-3).

• De volgorde Handmatige instelling wordt geconverteerd in de volgorde Normaal (1-2-3), tenzij deze in de volgorde Omgekeerd (3-2-1) is.

• Geconverteerde tabbladen worden gewijzigd in normale pagina's als de impositie is ingesteld op Boekje of Groeperen - Snelheid.

• De volgorde van de tabbladen/voor-/achterbladen/tussenvoegvellen is gewijzigd in voor-/achterbladen/tussenvoegvellen/tabbladen. In TotalFlow Prep 4.0 of later kunt u geen tabblad verplaatsen of invoegen vóór een voorblad of een tussenvoegvel.

• Tekst of afbeeldingen op tabbladen worden niet automatisch geconverteerd als tabbladen worden verplaatst.