Pagina-inhoud uitlijnen

U kunt pagina-inhoud uitlijnen met behulp van functies voor automatische of handmatige uitlijning.
    Belangrijk:
  • Er zijn specifieke impositie-instellingen vereist om de functie Uitlijnen goed te laten werken voor taken met verschillende paginarichtingen of -formaten.

U kunt als volgt Uitlijnen gebruiken voor taken met verschillende paginarichtingen of -formaten:

1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opmaken.
    2. Selecteer Niet schalen uit de opties onder Schalen.
    3. Selecteer Linksboven uit de opties onder Afbeeldingsplaatsing in cel.
  • Als u de functie Uitlijnen gebruikt en een van de pagina's uit de werkruimte wordt geplaatst, moet u de pagina's handmatig uitlijnen met behulp van de uitlijningsmodus Handmatig en Voorvertoning vel.