Handelsmerken

RICOH TotalFlow Production Manager™ is een handelsmerk van Ricoh Company, Ltd. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Op onderdelen van dit softwareproduct is het auteursrecht van © 1984-2022 Adobe Systems Incorporated en zijn licentiehouders van toepassing. Alle rechten voorbehouden.

Adobe, het Adobe-logo, Acrobat, het Adobe PDF-logo, Distiller, Photoshop, PostScript en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe in de Verenigde Staten en/of in andere landen.

Google Chrome is een handelsmerk van Google LLC.

Mozilla en Firefox zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

Microsoft, Windows, Windows Server, Excel, PowerPoint en Microsoft Edge zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en/of in andere landen.

Het EFI-logo, Electronics For Imaging, Fiery en het Fiery-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Electronics for Imaging, Inc. in de VS en/of sommige andere landen. EFI is een handelsmerk van Electronics for Imaging, Inc. in de V.S. en/of sommige andere landen.

Java en alle op Java gebaseerde handelsmerken en logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of diens gelieerde ondernemingen.

IBM, het IBM-logo en ibm.com zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van International Business Machines Corp., geregistreerd in vele rechtsgebieden over de hele wereld. Andere product- en servicenamen kunnen handelsmerken zijn van IBM of andere bedrijven.

OpenJDK (de 'Naam') is een handelsmerk van Oracle America, Inc. ('Oracle')(de 'Eigenaar van het handelsmerk'). Java en OpenJDK zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen. Copyright Oracle America, Inc.

Dit product bevat technologie die het eigendom is van ULTIMATE en waarvoor ULTIMATE het auteursrecht heeft. De bijbehorende handelsmerken, octrooien en auteursrechten zijn het eigendom van ULTIMATE. Copyright © Ultimate TechnoGraphics Inc. 1992-2022. Alle rechten voorbehouden.

De juiste namen van de besturingssystemen van Windows luiden als volgt:

• De productnamen van Windows 10 zijn:
    • Microsoft Windows 10 Pro
    • Microsoft Windows 10 Enterprise
  • De productnamen van Windows 11 zijn:
    • Microsoft Windows 11 Pro
    • Microsoft Windows 11 Enterprise
  • De productnaam van Windows Server 2016 Standard is als volgt:
    • Microsoft Windows Server 2016 Standard
  • De productnamen van Windows Server 2019 zijn als volgt:
    • Microsoft Windows Server 2019 Standard
    • Microsoft Windows Server 2019 Essentials
  • De productnaam van Windows Server 2022 is als volgt:
    • Microsoft Windows Server 2022 Standard

Andere hierin gebruikte productnamen worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. Wij doen afstand van enig recht op deze merken.

Schermafbeeldingen van Microsoft-producten zijn afgedrukt met toestemming van Microsoft Corporation.