Stap 7: Een scheve pagina rechtzetten

Pagina "4" is scheef. In deze stap gaat u deze pagina rechtzetten.
  1. Klik op de scheve pagina, "4", om deze te selecteren.
  2. Klik Opruiming op het paneel Rechtzetten.
    Opruiming Dialoogvenster — Rechtzetten
  3. Selecteer onder Pagina's de optie Actieve pagina.
    De pagina wordt in de bewerkingsweergave weergegeven in de werkruimte.

U kunt op Uitzoomen -knop klikken, de knop Uitzoomen, of Inzoomen-knop, de knop Inzoomen, om het formaat in de werkruimte aan te passen.

Opmerking: Zorg ervoor dat de opties Linialen, Raster en Hulplijnen in het menu Weergeven geselecteerd zijn.
  4. Bij Hoek klikt u op Handmatig.
  5. Klik op de pagina en sleep de cursor om een referentielijn te tekenen parallel aan de schuine rand van de afbeelding.
  6. Klik op Toepassen.
    Paneel Rechtzetten
  7. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opruiming om het venster Opruiming te sluiten.
Verwijzing: Voor meer informatie over het rechtzetten van scheve pagina's, zie Scheve pagina's rechtzetten.