Een Custom Printer Definition File importeren

1. Klik op knop Aangepast printerdefinitiebestand importeren. De knop Import Custom Printer Definition File... bevindt zich in de linkerbovenhoek van het scherm.
    Het dialoogvenster Openen wordt weergegeven.
  2. Selecteer een gpz-bestand in het dialoogvenster en klik op Openen.
    Het gpz-bestand wordt weergegeven in de tabel op de hoofdpagina en wordt automatisch geselecteerd. U kunt dit aangepaste printerdefinitiebestand nu gebruiken wanneer u een printerobject aanmaakt in uw TotalFlow-toepassing.

Het gpz-bestand wordt weergegeven in de tabel op de hoofdpagina. Een gpz-bestand selecteren.