Hoofdstukken verplaatsen

U kunt hoofdstukken samen met de bijbehorende pagina's verplaatsen.
Hoofdstukken verplaatsen:
  1. Controleer of Lijstweergave is ingeschakeld in de paginalijst.
  2. Ga met de cursor over de titel van het hoofdstuk dat u wilt verplaatsen om de Sleepgreep weer te geven.
    Sleepgreep hoofdstuk
  3. Klik op de sleepgreep in de titel van het hoofdstuk en houd de muisknop ingedrukt. Sleep het hoofdstuk vervolgens naar de nieuwe locatie en laat de muisknop los.
    Hoofdstuk verplaatsen

U kunt een hoofdstuk alleen verplaatsen tussen andere hoofdstukken, vóór het eerste hoofdstuk of na het laatste hoofdstuk. Als de eerste pagina's van een taak geen deel uitmaken van een hoofdstuk, kunt u het hoofdstuk ook vóór deze pagina's zetten. De eerste pagina's worden bij het hoofdstuk en na de beginpagina's in het hoofdstuk geplaatst.

Opmerking: Klik op knop Ongedaan maken, de knop Ongedaan maken, om een verplaatsing ongedaan te maken.