Tussenvoegvellen invoegen na hoofdstukeindes

U kunt tussenvoegvellen invoegen tussen de hoofdstukken die u in een taak heeft aangemaakt. U kunt ook afdrukken op de tussenvoegvellen.
Tussenvoegvellen
    Belangrijk:
  • U kunt geen tussenvoegvellen invoegen als de taak een Boekje- of Groeperen - Snelheid-impositie heeft.

• U kunt alleen tussenvoegvellen invoegen als de taak tenminste één hoofdstuk heeft.

Tussenvoegvellen invoegen:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Vellen.
    De sectie Tussenvoegvellen openen
  2. Geef in de sectie Tussenvoegvellen de vereiste instellingen op voor het tussenvoegvel van de taak.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    De sectie Tussenvoegvellen
Verwijzing: Voor meer informatie over het aanmaken van hoofdstukken, zie Hoofdstukken aanmaken.