Een taak bouwen van gescande bestanden

Belangrijk:
  • Afhankelijk van de scanner die u wilt gebruiken, moet u eerst het juiste RICOH TWAIN-stuurprogramma of het EFI Fiery Remote Scan hulpprogramma installeren en configureren.

Zie het Printer Connector Leesmij-bestand voor meer informatie over de apparaten die ondersteund worden. Voor meer informatie over de installatie van het stuurprogramma en de configuratieprocedure, zie de documentatie van uw stuurprogramma's.

• Als u Windows Server 2016 of Windows Server 2019 gebruikt, moet u controleren of de versie van Bureaubladbelevenis van het besturingssysteem is geïnstalleerd voordat u het TWAIN-stuurprogramma installeert.
  • Het Fiery Remote Scan programma is vereist om de scanner met de EFI Fiery controlleroptie te gebruiken. Het TWAIN-stuurprogramma kan in dit geval niet worden gebruikt.
  • Controleer of u een 32-bits versie van Fiery Remote Scan gebruikt. De nieuwste 32-bits versie is 6.6.0.60 en kan worden gedownload vanaf de website van Ricoh. U kunt bijvoorbeeld naar http://support.ricoh.com/bb/html/dr_ut_e/lan_e/model/eb_32/eb_32en.htm gaan en een 32-bitskoppeling selecteren, zoals http://support.ricoh.com/bb/html/dr_ut_e/lan_e/model/eb_32/eb_32en.htm#Microsoft%20Windows%2010%20(32-bit).
  • Als de afdrukrichting van de gescande gegevens niet is zoals vereist, kunt u de pagina draaien met de draaifunctie in TotalFlow Prep. Zie Pagina's draaien voor meer informatie.
Een taak bouwen uit gescande bestanden:
  1. Open TotalFlow Prep en klik op Taak bouwen in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Taak bouwen
    Opmerking: Als er al een taak geopend is in TotalFlow Prep, gaat u naar Bestand Taak bouwen om een nieuwe taak op te bouwen.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Taak bouwen een TWAIN-compatibele scanner of het Fiery Remote Scan-programma uit de lijst met scanners en klik op Scannen.
    Taak bouwen — Scannen
    Afhankelijk van de geselecteerde scanner wordt het installatiescherm voor het TWAIN-stuurprogramma of Fiery Remote Scan-programma geopend.
  3. Volg de vereiste stappen van het scannerstuurprogramma en wijzig de nodige instellingen.
    Het van de scanner geïmporteerde bestand wordt weergegeven in de lijst met bestanden in het dialoogvenster Taak bouwen.
  4. Herhaal voorgaande twee stappen om alle bestanden die vereist zijn voor de taak te scannen en toe te voegen.
    U kunt ook naar bestaande bestanden op de computer zoeken en ze aan de taak toevoegen. Zie Een taak bouwen van bestaande bestanden voor meer informatie.
  5. Optioneel: Maak in het dialoogvenster Taak bouwen de nodige aanpassingen en configureer extra instellingen voor de bestanden.
    Taak bouwen — Bestandsinstellingen
    • Om de bestanden in een taak opnieuw in te delen, sleept u een bestand en zet u deze voor of achter andere bestanden in de lijst neer.
    • Om op te geven welke pagina's moeten worden opgenomen voor bestanden met meerdere pagina's, voert u de vereiste paginanummers of paginabereiken in de kolom Paginabereik in.

Voer meerdere pagina's of paginabereiken in, gescheiden door komma's.

• Als u meerdere kopieën van een bestand wilt opnemen, voert u het gewenste aantal kopieën in de kolom Kopieën in.
    • Om een bestand uit de lijst te verwijderen, moet u de cursor over het bestand bewegen en op Verwijderen klikken, de knop Verwijderen.
    • Om de instellingen toe te passen op een geregistreerde vooraf ingestelde instelling als de taak wordt aangemaakt, schakelt u de optie Vooraf ingestelde instelling toepassen in en selecteert u een vooraf ingestelde instelling uit de lijst.
    • Om tabblad- of hoofdstukinstellingen automatisch toe te passen als de taak wordt aangemaakt, schakelt u de optie Tabbladen en hoofdstukken automatiseren in.

U kunt tabbladen en hoofdstukken aanmaken gebaseerd op de bestanden in de taak of gebaseerd op PDF-bladwijzers. Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

6. Klik op de knop Aanmaken.
    Opmerking: Als er al een taak in TotalFlow Prep is geopend, wordt de nieuwe taak in een nieuw venster geopend.