Impositie-instellingen specificeren

De impositie-instellingen bieden u de mogelijkheid de pagina's in de taak te rangschikken overeenkomstig de plaats waar ze in het eindproduct moeten komen te staan. U kunt bijvoorbeeld meerdere pagina's op een vel afdrukken of boekjes voorbereiden. Het configureren van de impositie kan de efficiëntie vergroten, met name voor taken met een groot aantal pagina's.
Ga als volgt te werk om de impositie-instellingen te specificeren:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opmaken.
    Open het deelvenster Opmaken
  2. Geef in het deelvenster Opmaken een impositietype op door op Normaal, Boekje of Groeperen te klikken.
    Paneel Opmaken

Voor meer informatie over ieder impositietype, zie Normale impositie instellen, Boekjesimpositie instellen of Groeperingsimpositie instellen.

3. Configureer alle noodzakelijke instellingen voor het geselecteerde impositietype.