Taken vastgelegd in het logboek weergeven en wijzigen

U kunt de resultaten van taken controleren via het tabblad Vastgelegd in logboek in het deelvenster Waarschuwingen.
Ga als volgt te werk om taken die zijn vastgelegd in het logboek te bekijken en te beheren:
  1. Klik op de menubalk op Waarschuwingen-knop, de knop Waarschuwingen.
    Het paneel Meldingen openen
  2. Klik in het deelvenster Waarschuwingen op het tabblad Vastgelegd in logboek.
    Het tabblad Vastgelegd in logboek

Op het tabblad Vastgelegd in logboek kunt u taken beheren die verwerkt of geannuleerd zijn. Taken die nog worden verwerkt, verschijnen op het tabblad Actief. Voor meer informatie, zie Actieve taken weergeven en beheren. Taken met een foutstatus worden zowel op het tabblad Actief als op het tabblad Vastgelegd in logboek weergegeven.

3. Bekijk de informatie die wordt weergegeven in de taaklijst om de status van taken die zijn vastgelegd in het logboek te controleren.
    • De statuspictogrammen tonen de status van elke taak:

Het pictogram Voltooid De taak is voltooid.
      Het pictogram Annuleren De taak is geannuleerd.
      Foutpictogram Er is een fout opgetreden in de taak.

Onder het statuspictogram kunt u de naam van de printer bekijken die is opgegeven voor de taak.

• Het pictogram dat wordt weergegeven voor de naam van de taak toont of de taak is verzonden vanaf de TotalFlow Prep-gebruikersinterface of via een hotfolder:

Het pictogram Gebruikersinterface De taak is verzonden vanaf de gebruikersinterface.
      Het pictogram Hotfolder De taak is verzonden via de hotfolder.

Onder de taaknaam ziet u een statusbericht. Beweeg uw cursor over de taaknaam voor meer informatie over de taak.

• Rechts van de taaknaam kunt u zien wanneer de taak is verzonden.

4. Optioneel: Om alle taken uit het logboek te verwijderen, klikt u op Wissen.
Opmerking: Logboeken worden 90 dagen opgeslagen.