Het afgedrukte document bijsnijden

U kunt bijsnijdposities specificeren voor taken met nieten in het midden en Perfect Binding.

Voor taken met nieten in het midden waarbij de optie 2 in midden in de sectie Nieten is ingesteld, kunt u de openingsranden van het document bijsnijden. Er moet wel een trimmer op de printer zijn geïnstalleerd.

Bijsnijden voor nieten in het midden

Voor taken met Perfect Binding waarbij de optie Perfect Binding in de sectie Inbinden is ingesteld, kunt u de boven-, onder- en openingsranden van het document bijsnijden. Er moet wel een Perfect Binder op de printer zijn geïnstalleerd.

Bijsnijden voor Perfect Binding
    Belangrijk:
  • Deze functie voert niet het snijden in het midden uit voor de afdrukmethoden Dubbel Perfect Binding, Boekje dubbel, Snelheid en Herhalen.
  • Afbeeldinguitlijning wijzigt automatisch in Inbindrand wanneer de Inbinden instelling Perfect Binding is en u Geen, Afgewerkt formaat specificeren of Snijkant en boven- en onderrand specificeren selecteert voor de instelling Bijsnijden.
Ga als volgt te werk om bijsnijdopties op te geven:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Afwerking.
  2. Selecteer in het deelvenster Afwerking een van de opties voor bijsnijden die beschikbaar zijn onder Bijsnijden en configureer de instellingen overeenkomstig de taakvereisten.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Verwijzing: Voor meer informatie over geschikte papierformaten en -dikten raadpleegt u de documentatie voor de printer, de trimmer en de binder.