Voorkeuren instellen

Om de productiviteit te verbeteren, kunt u voorkeuren instellen overeenkomstig uw workflow en externe programma's registreren om PDF-bestanden of afbeeldingsdocumenten te bewerken.
U kunt deze instellingen aanpassen:
  • Standaard meeteenheid

• Standaard papierformaat voor nieuwe taken

Opmerking: Deze instelling van het papierformaat wijkt af van het PDF-paginaformaat. U kunt het standaard PDF-paginaformaat instellen in de instellingen van het TotalFlow PDF-stuurprogramma. Ga als volgt te werk om de instellingen van het TotalFlow PDF-stuurprogramma te wijzigen:
    1. Ga naar Configuratiescherm Apparaten en printers.

2. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram TotalFlow PDF en selecteer Afdrukvoorkeuren.

Afhankelijk van het besturingssysteem worden TotalFlow PDF en Adobe PDF mogelijk weergegeven als één item in het venster Apparaten en printers; ofwel als TotalFlow PDF of als Adobe PDF. Als u in dit geval de instellingen van het TotalFlow PDF-stuurprogramma wilt aanpassen, moet u met de rechtermuisknop op het pictogram TotalFlow PDF of Adobe PDF klikken en Afdrukvoorkeuren TotalFlow PDF selecteren.

3. Selecteer op het tabblad Instellingen Adobe PDF een optie uit de lijst Paginaformaat Adobe PDF.

• Wijzigingen van een taak in het taakticket of PDF-bestand opslaan

• Instellingen hoogte-breedteverhouding

• Gebruikerscode-instellingen

• Instellingen hoog contrast

• Instellingen voor afwerkingsvoorvertoningen en waarschuwingsvensters voor de taakbeschrijving

• Instellingen voor externe programma's

• Raster- en geleiderinstellingen voor het bewerken van originelen

Ga als volgt te werk om voorkeuren in te stellen:
  1. Selecteer in het menu Instellingen de optie Voorkeuren.
    Instellingen Menu — Voorkeuren
  2. Configureer op het scherm Voorkeuren de instellingen die beschikbaar zijn in de tabbladen Algemeen, Display, Externe programma's en Raster, hulplijnen.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Voorkeuren Scherm
  3. Klik op OK.