Aangepaste papieren exporteren

U kunt aangepaste papieren exporteren als XML-bestanden, zodat ze op een andere computer gebruikt kunnen worden.
Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.
Ga als volgt te werk om aangepaste papieren te exporteren:
  1. Selecteer in het menu Instellingen de optie Papiercatalogus.
  2. Selecteer in het scherm Papiercatalogus de aangepaste papieren die u wilt exporteren en klik op de knop Exporteren....
    Scherm Papiercatalogus — Exporteren...
    Opmerking: Het aangepaste pictogram Aangepast pictogram wordt naast de aangepaste papieren weergegeven, zodat u ze gemakkelijk kunt identificeren.
  3. Voer in het dialoogvenster Opslaan als een naam in, geef aan waar het geëxporteerde XML-bestand moet worden opgeslagen en klik op Opslaan.