Vooraf ingestelde instellingen verwijderen

U kunt opgeslagen vooraf ingestelde instellingen, die u niet meer gebruikt, verwijderen.
Ga als volgt te werk om een vooraf ingestelde instelling te wijzigen:
  1. Klik op de menubalk op het menu Vooraf ingestelde instellingen en selecteer Vooraf ingestelde instellingen beheren.
    Vooraf ingestelde instellingen beheren
    Opmerking: U kunt het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren ook openen vanuit Instellingen Vooraf ingestelde instellingen.
  2. Beweeg in het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren over de vooraf ingestelde instelling die u wilt verwijderen en klik op Vooraf ingestelde instelling verwijderen, de knop Vooraf ingestelde instelling verwijderen.
    Vooraf ingestelde instelling verwijderen