Aangepaste papieren toevoegen

In de papiercatalogus kunt u aangepaste papieren registreren, zodat deze beschikbaar zijn als u de papierinstellingen wilt configureren.
Belangrijk: Om geregistreerd aangepast papier af te drukken, moet u hetzelfde papier ook op de printer registreren. Voor meer informatie, zie de documentatie van de printer.
Ga als volgt te werk om aangepast papier toe te voegen:
  1. Selecteer in het menu Instellingen de optie Papiercatalogus.
    Instellingen Menu — Papiercatalogus
  2. In het scherm Papiercatalogus klikt u op +Papier toevoegen.
    Scherm Papiercatalogus — +Papier toevoegen
    Opmerking: U kunt aangepaste papiertypen ook rechtstreeks toevoegen vanuit het scherm Papier selecteren door op de knop +Papier toevoegen te klikken.
  3. Configureer in het scherm Papier toevoegen de instellingen voor het aangepaste papier.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Papier toevoegen Scherm
      Opmerking:
    • Als u Aangepast selecteert in het veld Formaat en de aangepaste waarden voor de breedte en hoogte van het papier invoert, past TotalFlow Prep automatisch de aangepaste waarden op de papierrichting toe.
    • U kunt een voorvertoning van uw instellingen bekijken in het vak Papiervoorbeeld.

4. Klik op Opslaan.
    Het geregistreerde aangepaste papier wordt aan de lijst met papiersoorten in de papiercatalogus toegevoegd.

Het aangepaste pictogram Aangepast pictogram wordt naast de aangepaste papieren weergegeven, zodat u ze gemakkelijk kunt identificeren.