Taken openen

U kunt taken openen die zijn opgeslagen als RJF- of JDF-bestanden, om hun instellingen te bewerken of opnieuw af te drukken.
    Belangrijk:
  • Als u een taak opent die met een printer is opgeslagen die niet langer beschikbaar is, wordt in plaats van deze printer de standaardprinter gebruikt. De taakinstellingen worden automatisch afgestemd op de mogelijkheden van de standaardprinter.

• Als u een taak opent dat met papier is opgeslagen dat niet langer beschikbaar is of is gewijzigd, wordt in plaats hiervan een standaard papiersoort met dezelfde eigenschappen gebruikt. Hetzelfde geldt voor papier dat is opgegeven voor voor- en achterbladen, inserts, tabbladen, tussenbladen, tussenvoegvellen en uitzonderingsvellen.

• Deze functie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep.

Ga als volgt te werk om een taak te openen:
  1. Open TotalFlow Prep en klik op Taak openen in het scherm Snelle acties.
    Scherm Snelle acties — Taak openen

Taken waaraan u recentelijk heeft gewerkt, staan vermeld in de sectie Recente taken. Klik in de lijst op een van de taken om deze te openen.

Opmerking: Als een andere taak al geopend is in TotalFlow Prep, ga dan naar Bestand Openen om een taak te openen. Gebruik de optie Recente taak openen om een taak te openen waaraan u recentelijk heeft gewerkt.
  2. Blader in het dialoogvenster Openen naar de taak die u wilt openen, selecteer de taak en klik op Openen.
    Dialoogvenster openen

Als een taak beveiligd is met een wachtwoord, wordt u verzocht om het wachtwoord in te voeren voordat u de taak kunt openen.

Als al een andere taak geopend is in TotalFlow Prep, wordt de geselecteerde taak in een nieuw venster geopend.
Opmerking: U kunt ook een RJF-taak rechtstreeks in Windows Explorer openen. Dubbelklik op het taakbestand of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer de optie Openen.
Verwijzing: Voor meer informatie over het opslaan van taken, zie Taken opslaan.