Voor- en achterbladen aan een taak toevoegen

U kunt voor- en achterbladen toevoegen aan taken met een Normaal- of Groeperen-impositie.
Ga als volgt te werk om voor- en achterbladen toe te voegen:
  1. Controleer of de impositie is ingesteld op Normaal, Groeperen - Uniek of Groeperen - Herhalen in het deelvenster Opmaken.
  2. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Voor-/achterbladen.
  3. Geef in het deelvenster Voor-/achterbladen de vereiste instellingen voor de voor- en achterbladen op.
    Voor- en achterbladen

U kunt het papier en de invoerlade instellen. Ook kunt u opgeven of het voor-/achterblad is voorbedrukt of moet worden bedrukt met taakinhoud. Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.