Windows-printers toevoegen

Met TotalFlow Prep kunt u printers toevoegen die zijn aangesloten op uw Windows-systeem en die werken met een printerstuurprogramma dat compatibel is met het Windows V4-afdruksubsysteem.
    Belangrijk:
  • Deze functie is momenteel alleen beschikbaar als preview-versie. Voor een lijst met bekende beperkingen en mogelijke oplossingen, zie het Leesmij-bestand dat beschikbaar is via het Windows-menu Start.
  • Zorg ervoor dat u voor het registreren van een printer controleert of de computer en de printer correct op het netwerk zijn aangesloten. Voor meer informatie over het aansluiten van de printer op het netwerk, zie de documentatie van de printer.
Ga als volgt te werk om een Windows-printer toe te voegen:
  1. Controleer of de printer die u wilt toevoegen correct is geconfigureerd in Windows en werkt met een printerstuurprogramma dat compatibel is met het Windows V4-afdruksubsysteem.

Voor meer informatie, zie de Help-functie van Windows en de documentatie van uw printer.

Voor voorbeelden van ondersteunde stuurprogramma's gaat u naar http://support.ricoh.com/bb/html/dr_ut_e/rc3/model/p_i/p_i.htm?lang=en.

2. Ga in TotalFlow Prep naar Instellingen Printerbeheer.
    Instellingen Menu — Printerbeheer
    Opmerking: U kunt het scherm Printerbeheer ook rechtstreeks openen vanuit de menubalk via het printerselectiemenu.
  3. In het scherm Printerbeheer klikt u op Printer toevoegen.
    Scherm Printerbeheer — Printer toevoegen
  4. Volg in het scherm Printer toevoegen de volgende stappen:
    Printer toevoegen Scherm — Windows-printer toevoegen
    1. Voer een weergavenaam in voor de printer in het veld Printernaam.
      U kunt maximaal 32 bytes invoeren.
    2. Selecteer onder Printertype de optie Windows-printer.
    3. Selecteer de Windows-printer die u wilt toevoegen onder Printermodel.
      De lijst met printers bevat alleen printers die beschikbaar zijn op uw Windows-systeem en die werken met een printerstuurprogramma dat compatibel is met het Windows V4-afdruksubsysteem.
    4. Klik op OK.
  5. Ga op het scherm Printerbeheer met uw cursor over de geregistreerde Windows-printer en klik op knop Bewerken, de knop Bewerken.
  6. In het scherm Printer bewerken klikt u op Instellingen....
  7. In het scherm RICOH Windows Printertoewijzing configureert u toewijzingen voor de instellingen die beschikbaar zijn op de printer.
    Een standaardset toewijzingen is al beschikbaar op basis van het printermodel.

Voor meer informatie klikt u op de Help-knop op het RICOH Windows Printertoewijzing.