Stap 8: Paginanummers toevoegen

In deze stap configureert u de vereiste instellingen om paginanummers af te drukken.
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Pagina-inhoud.
  2. Klik Pagina-inhoud op het paneel Paginanummers.
    Paneel Pagina-inhoud
  3. Configureer op het scherm Paginanummers deze instellingen voor de paginanummering:
    1. Selecteer onder Indeling P1, P2.
    2. Selecteer Arial als lettertype en stel de lettertypegrootte in op 7 punten.
    3. Selecteer onder VOORZIJDE Onder - Centreren en voer 10 mm (0,39 inch) in het veld Van onder in.
      Standaard is de optie Instellingen gebruiken voor beide zijden ingeschakeld en worden de positie-instellingen voor de paginanummers op beide zijden van het vel toegepast.
    4. Voer onder Hoofdstukken3 in Starten bij pagina in en voer 1 in Beginnummer in voor Hoofdstuk 1.
      Het Beginnummer voor elk hoofdstuk is standaard vergrendeld en de nummering gaat door vanaf het vorige hoofdstuk.
    5. Voer onder Nummering op pagina's overslaan het nummer van de laatste pagina in Pagina # overslaan in.
    6. Klik op OK.
    Paginanummers Scherm
  4. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Pagina-inhoud om het venster Pagina-inhoud te sluiten.
Verwijzing: Voor meer informatie over het invoegen van paginanummers, zie Paginanummers toevoegen.