Vooraf ingestelde instellingen bewerken

U kunt de naam, beschrijving, hotfolder, taakuitvoerinstellingen en beeldverwerkingsinstellingen, die voor een opgeslagen vooraf ingestelde instelling gespecificeerd zijn, wijzigen.
Ga als volgt te werk om de instellingen van een vooraf ingestelde instelling te wijzigen:
  1. Klik op de menubalk op het menu Vooraf ingestelde instellingen en selecteer Vooraf ingestelde instellingen beheren.
    Vooraf ingestelde instellingen beheren
    Opmerking: U kunt het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren ook openen vanuit Instellingen Vooraf ingestelde instellingen.
  2. Beweeg in het scherm Vooraf ingestelde instellingen beheren over de vooraf ingestelde instelling die u wilt wijzigen en klik op Vooraf ingestelde instelling bewerken, de knop Vooraf ingestelde instelling bewerken.
    Vooraf ingestelde instelling bewerken
  3. Wijzig overeenkomstig de instellingen in het scherm Vooraf ingestelde instelling opslaan.
    Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.
    Opmerking: Het gedeelte Hotfolder is niet beschikbaar als u vooraf ingestelde instellingen bewerkt die in de browserversie van TotalFlow Prep zijn aangemaakt.
  4. Klik op Opslaan.