Stap 6: Pagina's met ruis ontspikkelen

Er zit ruis (ongewenste stippen of markeringen) op pagina "3" en "5". In deze stap gaat u de ruis van deze pagina's verwijderen.
  1. Selecteer pagina "3" en "5" en houd de Ctrl-toets ingedrukt.
  2. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opruiming.
    Paneel Opruiming
  3. Klik Opruiming op het paneel Ontspikkelen.
    Standaard is de methode Automatisch geselecteerd.
  4. Selecteer onder Pagina's de optie Geselecteerde geldige pagina's.
  5. Selecteer onder Sterkte de optie Grof.
  6. Klik op Toepassen.
    Paneel Ontspikkelen
Verwijzing: Voor meer informatie over het verwijderen van ruis, zie Ruis verwijderen met ontspikkelen.