De instructiehandleidingen weergeven (Installatiehandleiding en Gebruikershandleiding)

Volg deze procedure om de instructiehandleidingen te bekijken.
De Installatiehandleiding en Gebruikershandleiding als PDF weergeven
Opmerking: Deze procedure gebruikt Windows 10 als voorbeeld. Er zijn mogelijk kleine verschillen met andere versies van Windows.
  • Klik op Start Alle apps RICOH TotalFlow Prep en vervolgens op Installatiehandleiding of Gebruikershandleiding.

PDF-gebruikershandleiding
De Gebruikershandleiding in HTML-indeling weergeven
  • De HTML-versie van de Gebruikershandleiding is rechtstreeks beschikbaar via de gebruikersinterface. Start de toepassing en klik op Help TotalFlow Prep-help.

Gebruikershandleiding in HTML