Pagina's verplaatsen

U kunt de volgorde van de pagina's in de taak wijzigen door de pagina's naar een andere locatie te verplaatsen.
Ga als volgt te werk om pagina's te verplaatsen:
  1. Selecteer in de paginalijst de pagina of pagina's die u wilt verplaatsen.
    Pagina's selecteren

U kunt voorbedrukte voor-/achterbladen of blanco tussenvoegvellen niet verplaatsen.

2. Klik op de selectie en houd de muisknop ingedrukt, sleep daarna de pagina's naar de nieuwe locatie en laat de muisknop los.
    Pagina's verplaatsen

U kunt de pagina's ook naar de rechterkant van de werkruimte slepen als de werkruimte wordt weergegeven in Velweergave en als de taak een Normaal-impositie heeft en zo is ingesteld dat de voorzijde van het vel wordt bedrukt.

U kunt geen pagina's vóór een voorbedrukt voorblad plaatsen of na een voorbedrukt achterblad. U geen pagina's vóór een blanco tussenvoegvel plaatsen dat aan het begin van een hoofdstuk is ingevoegd of na een blanco tussenvoegvel dat aan het eind van een hoofdstuk is ingevoegd.

Opmerking:
  • Klik op Knop Ongedaan maken, de knop Ongedaan maken, om een verplaatsing ongedaan te maken.

• Als de taak hoofdstukken heeft, kunt u de pagina's direct in een hoofdstuk plaatsen.

• Als de taak een Normaal-impositie heeft en zo is ingesteld dat de voorzijde van het vel wordt bedrukt, kunt u de volgorde van de vellen in de taak vanuit de werkruimte herschikken. Selecteer in Velweergave het vel of de vellen die u wilt verplaatsen en sleep deze vervolgens naar de nieuwe locatie.