Blanco vellen invoegen

U kunt blanco vellen vanuit de werkruimte invoegen.
Opmerking: Deze functie is niet beschikbaar als de impositie op Boekje is ingesteld.
Ga als volgt te werk om een blanco vel in te voegen:
  1. Zorg ervoor dat Velweergave is ingeschakeld in de werkruimte.
  2. Beweeg over het doelblad en klik op Vel invoegen-knop, de knop Vel invoegen.
    Belangrijk: Als het blanco vel is ingevoegd, wordt deze vóór het doelvel geplaatst.
    Blanco vellen invoegen
    Opmerking: U kunt ook met de rechtermuisknop op het doelvel klikken en in het menu Blanco vel invoegen selecteren.
    Het ingevoegde vel heeft dezelfde papierinstellingen als het doelvel. Als het doelvel een papieruitzondering heeft, gebruikt het ingevoegde vel de papierinstelling die is ingesteld voor de taak.