Paginastempels toevoegen

U kunt paginastempels aan het document toevoegen voordat u het document afdrukt.
Ga als volgt te werk om paginastempels toe te voegen:
  1. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Pagina-inhoud.
  2. Klik Pagina-inhoud op het paneel Pagina stempelen.

Wanneer er geen andere paginastempels in de taak zijn, wordt het scherm Pagina stempelen geopend.

Wanneer er andere paginastempels in de taak zijn, wordt het scherm Paginastempel selecteren geopend. Om het scherm Pagina stempelen te openen, klikt u op de knop Stempel toevoegen.

3. Configureer in het scherm Pagina stempelen de vereiste instellingen voor de paginastempels van de taak.
    Pagina stempelen Scherm

Klik voor meer details over een bepaalde instelling op de knop Help om de help voor het veld op het scherm weer te geven.

Opmerking: Om alle wijzigingen ongedaan te maken en terug te keren naar de standaardinstellingen, klikt u op Resetten.
  4. Klik op OK.
    U kunt een voorvertoning van uw instellingen bekijken in de werkruimte.