Paginastempels gebruiken voor herhaalde afdruktaken

U kunt stapsgewijze paginastempels toevoegen voor grote, herhaalde afdruktaken waar unieke paginastempelnummers nodig zijn.
Ga als volgt te werk om paginastempels toe te voegen aan grote, herhaalde afdruktaken:
  1. Ga naar het dialoogvenster Bestand Taak bouwen om bestanden aan de taak toe te voegen.
  2. Voeg in het dialoogvenster Taak bouwen bestanden van uw computer toe of importeer bestanden van een scanner.
    Bestanden aan een taak toevoegen
    • Om bestanden van uw computer toe te voegen, klikt u op Bestanden toevoegen, bladert u naar de bestanden die u wilt toevoegen aan het dialoogvenster Openen, selecteert u deze bestanden en klikt u op Openen.

Als het bestand beveiligd is met een wachtwoord, wordt u verzocht om het wachtwoord in te voeren voordat u het bestand aan de taak kunt toevoegen.

• Om bestanden van een scanner te importeren, selecteert u een compatibele TWAIN-scanner of het Fiery Remote Scan-programma in de lijst met scanners en klikt u op Scannen.

Afhankelijk van de geselecteerde scanner wordt het installatiescherm voor het TWAIN-stuurprogramma of Fiery Remote Scan-programma geopend. Volg de vereiste stappen van het scannerstuurprogramma en wijzig de nodige instellingen.

3. Voer het vereiste aantal kopieën voor de batch in de kolom Kopieën in.

Als u bijvoorbeeld een batch van 100 tickets wilt aanmaken, voert u 100 in de kolom Kopieën in.

4. Klik op de knop Aanmaken.
  5. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Opmaken.
  6. Klik Opmaken op het paneel Groeperen.
    Venster Groeperingsimpositie
  7. Selecteer Uniek in de sectie Groeperen / Knippen & stapelen.
  8. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Pagina-inhoud.
  9. Klik Pagina-inhoud op het paneel Pagina stempelen.
  10. Voer in het veld Herhalen in hoe vaak een paginastempelnummer moet worden herhaald voordat dit oploopt.
    De waarde voor Herhalen wordt berekend op basis van het aantal pagina's in een taak dat in aanmerking komt.

Wanneer u bijvoorbeeld 100 tickets wilt afdrukken en het paginastempelnummer per 10 tickets moet oplopen, stelt u de waarde voor Herhalen in op 10. Het paginastempelnummer wordt 10 keer herhaald voordat deze 100 tickets bereikt.

Het dialoogvenster Paginastempels
  11. Klik op OK.
    U kunt een voorvertoning van uw instellingen bekijken in de werkruimte.