Taken naar een printer verzenden

Ga als volgt te werk om een taak naar de printer te verzenden:
  1. Zorg ervoor dat de printer die u wilt gebruiken, geselecteerd is in het printermenu.
    Zie Een printer voor de taak specificeren voor meer informatie.
  2. Klik op Afdrukken-knop, de Afdrukken-knop.
    Taken afdrukken

U kunt ook op Bestand Afdrukken in de menubalk klikken om taken af te drukken.

De knop Afdrukken wordt rood (Afdrukken-knop fout) als er een probleem is met de printer of met de taakinstellingen. Als u op de knop klikt, ontvangt u een foutmelding met meer informatie over het probleem.

Opmerking: De afdrukfunctie is niet beschikbaar in de browserversie van TotalFlow Prep. Nadat u klaar bent met het bewerken van een taak, kunt u deze opslaan en naar TotalFlow Production Manager of TotalFlow Print Server terugsturen. Zie Taken bewerken in de browserversie van TotalFlow Prep voor meer informatie.