Ongebruikte tabbladen uitwerpen

Als een taak minder tabbladen gebruikt dan er in een tabbladenset zit, kunt ervoor kiezen om ongebruikte tabbladen uit te werpen. Als uw taak bijvoorbeeld vier gedefinieerde tabbladen heeft en een tabbladenset vijf tabbladen bevat, wordt het ongebruikte tabblad uitgeworpen in de uitvoerlade tijdens het afdrukken van de taak.
    Belangrijk:
  • Het menu Ongebruikte tabbladen uitwerpen is alleen beschikbaar als de geselecteerde printer het uitwerpen van ongebruikte tabbladen ondersteunt.

• De functie Ongebruikte tabbladen uitwerpen is niet beschikbaar voor geconverteerde tabbladen.

• Als er een afbeelding aan een tabblad wordt toegevoegd, wordt de functie Ongebruikte tabbladen uitwerpen uitgeschakeld.

Ga als volgt te werk om een uitvoerlade voor Ongebruikte tabbladen uitwerpen te selecteren:
  1. Open Taakset-up in het instellingengebied. Verwijder het vinkje uit het selectievakje Instellingen op PDF toepassen en van taakticket verwijderen.
    Instellingen op PDF toepassen en van taakticket verwijderen
  2. Selecteer op het scherm Tabbladen bewerken een beschikbare uitvoerlade uit menu Ongebruikte tabbladen uitwerpen.
Opmerking: Het selectievakje Instellingen op PDF toepassen en van taakticket verwijderen is standaard aangevinkt. Klik op Instellingen Voorkeuren om de standaardinstelling te wijzigen en vervolgens op het tabblad Algemeen. Verwijder onder Afdrukinstellingen het vinkje uit het selectievakje Instellingen op PDF toepassen en van taakticket verwijderen.